A A A
  • Maciej Musiał
    Maciej Musiał

MACIEJ MUSIAŁ

Filmografia:

 

2011 - RODZINKA.PL  - Tomek Boski

2010 - MÓJ BIEGUN w PRAWDZIWE HISTORIE - Jasiek Mela

2010 - OJCIEC MATEUSZ - Michał Wielicki

2010 - RANCZO Obsada aktorska

2010 -  NOWA  - Adam Szyma

2010 -  LUDZIE CHUDEGO Obsada aktorska

2009 - OJCIEC MATEUSZ - Michał, wnuk Lucyny Wielickiej

2008 -  OJCIEC MATEUSZ Obsada aktorska Michał, wnuk Lucyny Wielickiej

2008 - HOTEL POD ŻYRAFĄ I NOSOROŻCEM - Janek Miłobędzki

2007 - 2, 3 w PRAWO MIASTA - Maciek Gralczyk

2007 – FUTRO - Konrad Makowiecki, brat Kubusia

2004 - 436 w PLEBANIA Obsada aktorska

 

 

 

stat4u